Terreng

Terrenggruppa ønsker å samle alle som liker å sykle utenfor asfalterte veier. Vi varierer treningen slik at den vil spenne fra fartstrening på grusveier, seige bakker på traktorveier og moro på sti. Vi har fokus på intervaller og trening med trøkk på tirsdager, både på sti og grus. Torsdager har vi moro på sti og søndager har vi langtur på sti eller grus. På noen av treningene vil vi også trene på teknikk i terrenget.

Vi vil legge opp treningen slik at alle henger med. Ved behov vil vi dele inn i grupper etter ferdighetsnivå. Dette gjelder både på intervalltreninger, og i skogen. Ingen skal bli frakjørt i terrenget!

Bortgjemte grus og traktorveier skal utforskes og nye stier skal prøves. Det godt mulig at du oppdager ukjente steder på Nesodden og det kan hende du må av sykkelen for å trille av og til.

Sikkerhet og trygghet er viktig for Terrenggruppa. Sykkelklubbens medlemmer følger klubbens regler når vi sykler i skogen.

Vi har også en Facebookgruppe der informasjon om kommende trening, ritt osv blir lagt ut.

I år har vi en flott bukett som deler på ansvaret for terrengtreningene.

  • Øyvind Rise: 91823503
  • Ivar Simensen: 90196609
  • Eirin Fremstad
  • Monja Sætervik

Treningstider

Terrenggruppa har fast trening på torsdager..

I år kjører vrir vi litt på opplegget i forhold til tidligere år. Vi har mer fokus på «tur i skogen og teknikk» og mindre på intervaller. Du bør følge med på Facebookgruppa, der tema for dagens trening vil bli lagt ut.

Torsdag forsøker vi å holde på i halvannen time. Det er fort så gøyalt ute i skogen at det kan dra seg mot to timer. Si i fra før vi ruller ut om du har tidsbegrensning så tar vi hensyn til det.

Oppmøte er fortrinnsvis på Berger Idrettsplass. Se ellers kommentar

DAGDATOTIDHVEMHVA

Comments are closed.