Høstfesten

Nesodden Sykkelklubb og Drøbak Sykkelklubb håper å kunne invitere til høstfest på grus med lave skuldre og avslappet atmosfære.også i 2023. Dette er en sosial happening der du får bryne deg på et 70 -80  km grusrally (80% grus).

Her er film fra tidligere  Høstfest: https://youtu.be/eUDXRk767LU

På høstfesten får du mulighet til å oppleve indrefileten av grusveier i Søndre Follo. Det er ikke tidtaking, dette er en fest 🙂 Liker du grussykling (og kanskje litt traktorvei) er dette greia for deg. Enten du stiller med krøllestyre på din grussykkel eller om du har en terrengsykkel skal dette passe for deg.
Vi satser på flott høstvær og serverer en godbit og drikke etter målgang – selvsagt inkludert i prisen. Regner det skal du få tak over hodet mens du nyter mat og drikke i lett passiar med dine medsyklister.
www.claeshenriksykkel.no åpner sjappa si og stiller med flere godsaker til grussykling. Vi er spente på hvilke leverandører Claes Henrik stiller opp med.

Påmelding:

Info kommer for 2023

Løype

Løypa er IKKE merket. Du må selv laste ned gpx sporet på din klokke / sykkelkomputer for å kunne gjennomføre.

Løypa er IKKE den samme som i fjor. Vi kommer til å legge ut lenke til Strava, Garmin samt løypkart her, uken før start. Som i fjor går vi for en løype som skal ha mest mulig grus ispedd traktorvei og bittelitt sti som er fult sykkelbar med grussykkel.

Lenke til løypa:

Du har 3 alternativ for å få inn kartet på din dings:

  1. Bruker du strava OG Garmin stjernemerker du ruta først i Strava så i Garmin når den dukker opp der. Da dukker den opp på din dings.
  2. Bruker du bare Garmin stjernemerker du ruta i(gjør den til en favoritt). Da skal den dukke opp i din dings neste gang du synkroniserer den.
  3. Bruker du ikke Garmin klikker på de tre prikkene (som vist på bildet under) for å få opp meny for å laste ned gpx fil på din PC. Denne GPX fila skal du laste opp på din dings.

Tidtaking

Dette er en fest, ikke et ritt. Vi tar derfor ikke tiden 🙂

Årets rute tar deg gjennom noen flotte steder der det kan være litt folk på søndagstur. Ta det pent i disse områdene!

Hvor og når?

Info vil komme

Her er film fra 2021: https://youtu.be/eUDXRk767LU
Her er film fra løypa i 2020: https://youtu.be/yyqACdT4q1U (hogstfeltet i starten var ikke med)
Og her finner du en artikkel i landevei 

Comments are closed.