Åpningsdag i Brattbakken

Søndag 11 september åpnet vi Brattbakken for heisbasert sykling. Etter 2 år med dugnad og hardt arbeid var vi klare for å vise frem hva vi har fått til på Nesodden. Vi har 2 nedfarter klare. En rød/blå maskinlaget løype ned bakken og en rød skogsløype. 

Info om åpningstider finner du her: Brattbakken

Camilla Sandberg fra Sparebankstiftelsen stod for snorklipping og åpning av sykkelparken. 

Siden dette var første åpne dag var vi forsiktige med markedsføringen. Vi ønsker å få erfaring med å drive dette før vi går bredere ut. Det samme gjelder alder. Vi satte 12 års grense, men vi ser at yngre som er øvet fint kan bruke heisen. For ja, vi har heis. Skålheisen fungerer supert til sykkel også. Det er bare å stå på sykkelen med skålen mellom bena. Akkurat som på ski.

Til sammen hadde vi ca 60 syklister i alle aldre innom bakken på søndag for å teste anlegget. Her var det mange blide fjes i sola. Åpningsdagen var gratis, med åpen kiosk. Vi kommer til å legge oss på en moderat pris for heiskort fremover. Nå skal vi evaluere og legge plan for videre åpne søndager i høst, samt plan for 2023. Da håper vi at vi får til fast trening i bakken.

Vi har selvfølgelig også planer for flere nedfarter.

Tusen takk til alle som har bidratt til at vi har klart å realisere dette prosjektet!
Takk til Sparebankstiftelsen som har sponset oss med midler.
Og stor takk til alle dere som kom for å teste ut bakken. Vi håper dere kommer tilbake 🙂

 

Comments are closed.