Høstfesten

Søndag 6 september inviterer Nesodden Sykkelklubb og Drøbak Sykkelklubb til høstfest på grus med lave skuldre og avslappet atmosfære. Dette er en ny sosial happening der du får bryne deg på et 69 km grusrally (80% grus).

 

På høstfesten får du mulighet til å oppleve indrefileten av grusveier i Søndre Follo. Det er ikke tidtaking i dette rittet. Du velger selv om du vil ta det som en tur og sykle rolig gjennom, eller gønne på og gå for gull, heder og ære på de 5 segmentene med tidtaking på Strava (se liste over segment lenger ned på denne siden). Liker du grussykling (og kanskje litt traktorvei) er dette greia for deg. Enten du stiller med krøllestyre på din grussykkel eller om du har en terrengsykkel skal dette passe for deg.
Vi satser på flott høstvær og serverer hamburger og drikke etter målgang – selvsagt inkludert i prisen. Regner det skal du få tak over hodet mens du nyter din burger.
www.claeshenriksykkel.no åpner sjappa si og stiller med flere godsaker til grussykling. Det er ikke umulig at du kan få sjekke ut grussykler fra flere leverandører. 

Påmelding: https://live.eqtiming.com/53916#dashboard

Løypa består av ca 80% grus ispedd traktorvei og bittelitt sti som er fult sykkelbar med grussykkel. Her er Høstfesten løypekart

Løypa er ikke merket. Du må selv laste ned gpx sporet på din klokke / sykkelkomputer for å kunne gjennomføre. For å laste ned løypesporet går du hit: https://connect.garmin.com/modern/course/34657554

Du har 2 alternativ for å få inn kartet på din dings:

  1. Bruker du Garmin stjernemerker du ruta (gjør den til en favoritt). Da skal den dukke opp i din dings neste gang du synkroniserer den.
  2. Bruker du ikke Garmin klikker på de tre prikkene (som vist på bildet under) for å få opp meny for å laste ned gpx fil på din PC. Denne GPX fila skal du laste opp på din dings.

Tidtaking

Dette er ikke et ritt med vanlig tidtaking. Du kan sykle gjennom rittet i ditt eget tempo og nyte det flotte kulturlandskapet. Vi har lagt opp til tidtaking på 5 stravasegment. Her deles det ut heder og ære til de som er raskest. Har du aktivert stravasegment på din dings kan du stjernemerke disse segmentene i strava. Da vil du forhåpentlig vis få melding om når segmentet starter og slutter. Funker ikke dette får du lese kartet over nøye for å huske hvor segmentene starter og stopper. Alternativt kjøre hardt hele løypa gjennom.

  1. Høstfest1 – opp opp opp 
  2. Høstfest2 – Grusrally mot Vestby
  3. Høstfest3 – Syrefest på gamle Sånervei
  4. Høstfest4 – Er du rask på sti?
  5. Høstfest5 – Helvete opp mot kirka

 

Hvor og når?

Her finner du en film fra løypa: https://youtu.be/yyqACdT4q1U (hogstfeltet i starten er ikke med i løypa)
Og her finner du en artikkel i landevei 

Grunnet Covid-19 gjelder følgende:

  1. max 150 deltakere
  2. man sendes ut i puljer på 6 med avstand mellom gruppene
  3. Husk sosial avstand før/under/etter rittet.

 

Comments are closed.