NSKs unge lovende stilte på Ronde van Vestkant

  • By Erik Ramstad
  • 23 august, 2017
  • Kommentarer er skrudd av for NSKs unge lovende stilte på Ronde van Vestkant

Gaute, Trygve, Vilde og Ådne stilte til start i årets utgave av Ronde van Vestkant. To ritt over to dager. Rittet er inngår i Landeveiscupen for barn og ungdom.

Temporitt på lørdag

Trygve og Vilde starter i M11-12 og K11-12 og skulle sykle 1,4 km motbakke. Trygve kjempet seg inn til en flott 10 plass med 16 stk på startstreken, Vilde kom inn på 2 plass 5 sekunder bak vinneren.
Gaute (M13-14) og Ådne (M15-16) syklet 11,4 km. Gaute syklet bra og klokket seg inn på 22,38. det holdt til en 20 plass. Mens Ådne syklet inn på 22,34 noe som holdt til en 19 plass i et meget tøft felt.

Fellesstart på søndag

til tross for at Vilde og Trygve er like gamle skilles det på langedn. Vilde skulle sykle 1 runde i rundløypa på 8,4 km. Løypa bestod i en heftig utforkjøring ned mot skui, videre ned ringereiksveien før løypa stei gopp mot Bryn kirke og videre opp til målgang. Vilde holdt seg langt fremme gjennom hele løypa. Til slutt kunne kun innkassere seieren i klassen sin noe som også holdt til å vinne sammenlagt. Tryge måtte ta to runder i samme løype. Han hang godt med men måtte se et brrudd avgårde ved runding første runde. Det ble for tøft å ta igjen utbryterne men en fin-fin 9 plass  er verdt å ta med seg hjem.
Det ble tøft for Gaute og Ådne som syklet henholdsvis 4 og 6 runder. Begge ble tidlig hektet av hovedfeltet og det ble en ensom kamp mot klokka. Likevel godt kjørt av begge som tar med seg gode erfaringer hjem i bagasjen. Det er mange gode syklister så det gjelder å trene om man skal plukke kirsebær med de store gutta.
Alle 4 har hatt en topp helg og er veldig fornøyde. Vi ser allerede frem mot neste landveisritt.
 
Categories: Ukategorisert

Comments are closed.