Lillehammer-Oslo med gruppe 2

Årets store mål for gruppe to ble gjennomført i helgen. 16 mann og 1 kvinne har gjennom vinteren og våren trent målrettet mot Lillehammer – Oslo. Initiativtaker Sune hadde en plan, og et hårete mål, gruppe to skulle klare rittet på under 5 timer. Det er 38 km/ti snitt. Fra de første rulletreningene i vår, der farten var lav og rulla rotete har gruppa gjort store fremskritt. Etter Randsfjorden rundt besluttet kaptein Sune at gruppa trengte litt mer kjørestyrke når det røynet på og laget signerte et par ryttere fra gruppe 1. Det var et velsmurt maskineri som stilte på start i sola på Lillehammer. Her var ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Støtteapparatet var preppet, Mona fulgte etter i bobilen, Ragnhild organiserte kasser på langestasjonen og Robert tok bilder. Basert på innholdet i de toppede kassene kunne man lett tro at laget skulle sykle den lange distansen fra Trondheim.

Starten gikk…og så fikk vi første punktering…etter 3 km. Ingen panikk i gruppa. Kaptein Sune holdt roen, samlet troppene og fikk rulla i gang etter et raskt slangeskift. Rulla gikk knirkefritt de 19 milene til Oslo i finværet. Lett medvind og mange gode bein gjorde at farten tidvis var bra. Andre punktering fikk vi langs Totenvika. Her så vi resultatet av nitidig planlegging gjennom vinteren. Mona var rett bak gruppa i bobilen med reservehjul, og etter et hjulskift et formel 1 lag verdig, var vi i gang igjen.

Resten av veien inn til Oslo gikk som en lek. Gruppa kom samlet til mål…med et par unntak. Tiden ble 05:08, rett bak målsettingen. For en herlig dag i bukken!

Her kan du se filmen fra rittet.

Categories: Ukategorisert

2 Kommentarer