Landevei

Landeveisgruppa har 3 undergrupper fordelt etter prestasjons- og ambisjonsnivå. Hver gruppe har en egen gruppeleder som tar ansvar for treningene og for å gjennomføre det treningsopplegget som er planlagt.

Vi har en egen Facebookgruppe for landevei der vi deler sykkelgleder og informasjon om kommende trening. Vi anbefaler at du er medlem av denne gruppen for å få med deg informasjon.

Når man sykler på landeveien er sikkerheten viktig. Klubben har derfor utarbeidet et sett med regler som klubbens medlemmer skal følge når vi sykler på landeveien.

GRUPPE 1 AKTIV
Det finnes ikke mange med hårete bein i denne gruppen. Dette er gruppen for syklister som stortrives når farten økes og bakkene peker oppover. I løpet av sesongen er syklistene fra denne gruppen ofte sett i veterancup ritt, i både fellesstart og tempo. Dette er et utpreget miljø for individualister så det er ikke alltid gruppe 1 har felles opplegg på fellestreningene.
Gruppeleder: James Watkins 99791373 (eddytheyeti@me.com)

 

GRUPPE 2 SPORT
Gruppen vil ha fokus på gleden ved å sykle, prioritere fellesskap og mengdetrening fremfor fokusert intervall trening. Turer med innlagte intervaller vil bli tilpaset etter oppmøte og ønsker fra deltakere, kvinner som menn. Det er høy fous på sikkerhet og syklistenes plassering i trafikkbildet, samt selvfølgelig å fremme kondisjon hos den enkelte.
Prioriterte ritt; Enebakk Rundt pulje 10:25, Landegrensen 150 km,
Gruppeleder: Dag Skipenes

 

GRUPPE 3 MOSJON 
Denne gruppen er for de som ønsker å bruke sykkel til å bli i bedre form sammen med likesinnede, og for de som ønsker å komme i gang med landeveissykling. Man må ikke ha landeveissykkel, men det er en stor fordel. Ingen blir syklet fra i denne gruppen.

Gruppeleder; Benedikte Bølling 

 


Treningstider

Landeveisgruppa trener  3 ganger i uken, på tirsdag, torsdag kl18:30 og søndag kl09:30 . Endringer i treningsprogrammet blir annonsert på hjemmesidens forside og her i treningstabellen.


 

 

Comments are closed.