Landevei

Landeveisgruppa har fire undergrupper fordelt etter prestasjons- og ambisjonsnivå. Hver gruppe har en egen gruppeleder som tar ansvar for treningene og for å gjennomføre det treningsopplegget som er planlagt.

Når man sykler på landeveien er sikkerheten viktig. Klubben har derfor utarbeidet et sett med regler som klubbens medlemmer skal følge når vi sykler på landeveien.

GRUPPE 1 AKTIV
Det finnes ikke mange med hårete bein i denne gruppen. Dette er gruppen for syklister som stortrives når farten økes og bakkene peker oppover. I løpet av sesongen er syklistene fra denne gruppen ofte sett i veterancup ritt, i både fellesstart og tempo. Konkurranser har et høyt fokus og fellestreningene er tilpasset denne type intensitet. Syklistene i gruppe 1 er rutinerte, og har ikke noe problem med å ligge på hjul, sitte i rulle, og takler fartsendringer. Dette er gruppen for alle de som ønsker å presse seg og har et mål eller to i form av konkurranse. Det er ikke uvanlig at syklistene fra denne gruppen også prøver seg på litt tykkere dekk senere i sesongen og deltar i noen maraton ritt, for eksempel grenseritt og birken.
Prioriterte ritt; Vårtesten, Oslo Classics, Ceres lagkonkurranse, Megamila.
Gruppeleder: James Watkins 99791373 (eddytheyeti@me.com),   Helge Jørgenvåg 99234730,   Roger Nordby, 99006191

Gruppe 1 har også en Facebookgruppe der vi deler sykkelgleder, informasjon kommende ritt og trening, osv.

GRUPPE 2 SPORT
Gruppen vil ha fokus på gleden ved å sykle, prioritere fellesskap og mengdetrening fremfor fokusert intervall trening. Turer med innlagte intervaller vil bli tilpaset etter oppmøte og ønsker fra deltakere, kvinner som menn. Det er høy fous på sikkerhet og syklistenes plassering i trafikkbildet, samt selvfølgelig å fremme kondisjon hos den enkelte.
Prioriterte ritt; Enebakk Rundt pulje 10:25, Landegrensen 150 km,
Gruppeleder: Sune Ingeberg 901 60 481 Anders Søndergård 95837946,   Bård Skar 99713304; Pål Ehrnst 91355129,

Gruppe 2 har også en Facebookgruppe der vi deler sykkelgleder, informasjon kommende ritt og trening, osv.

GRUPPE 3 MOSJON 
Denne gruppen er for de som ønsker å bruke sykkel til å bli i bedre form sammen med likesinnede, og for de som ønsker å komme i gang med landeveissykling. Man må ikke ha landeveissykkel, men det er en stor fordel. Ingen blir syklet fra i denne gruppen.

Gruppeleder; Benedikte Bølling 

Gruppe 3 har også en Facebookgruppe der vi deler sykkelgleder, informasjon kommende ritt og trening, osv.


Treningstider

Landeveisgruppa trener  3 ganger i uken, på tirsdag, torsdag kl18:30 og søndag kl09:30 . Endringer i treningsprogrammet blir annonsert på hjemmesidens forside og her i treningstabellen.

Rittkalender

  • Klubbmesterskap

April

Søn 23.

Vårtesten

Mai

Søn 10.

 

Søn 24.

 

Juni

Søn 7.

 

  Prioriterte ritt for Nesodden Sykkelklubb


 

 

Comments are closed.