Mallorca 2017

 

ribbon-2017-01

Det er mange som snakke om hvor fint det er å sykle på Mallorca.  Alle profflagene som i mange år har lagt sine treningsleire i vinterhalvåret til Mallorca…og det har Nesodden sykkelklubb også gjort hvert år siden 2011.  I 2017 skal vi tilbringe syv herlige dager på sjermerende veier på kryss og tvers av denne fantastisk øya!  Vi skal sykle opp tøffe stigninger, cruise langs middelhavet i bølgende terreng og sitte lenge på hyggelige kaféer og restauranter.  Det er korte avstander mellom herlige landsbyer med små torg.  Det blir en helt annen sosial sykkeltur i Mallorca enn hjemme.  Bollene på `Circle K` i Ås kan ikke sammenlignes med kakene som finnes på Mallorca!

I 2017, skal vi som i 2016, 2015 og 2014…, bo på Hotel Palma Beach, et fint sykkelhotell med god service, bra mat og mulighet for masasje etter dagens sykkeltur!

James og Fredrik skal guide dere i 2017 også.

Allerede nå kan dere sette av søndag 26 mars -02 april 2017.

Vi har reservert 20 doble og 10 enkle rom – men har fått beskjed fra Lexberg at det er viktig at de som ønsker å bo på dette hotellet booker tidligst mulig for å sikre seg rom etc. Det er flere andre sykkelklubber som ønske å reise det samme uke som oss, og det er en begrensning på hvor lenge Lexberg holder av plassene til oss.

Den enkelte er som vanlig ansvarlig for å booke rom, sykkel og flyreise selv. Norwegian er det eneste som har direkte flyvninger.

Prisen for hotellet er i utgangspunktet ca det samme som i år med en liten justering.

Lenke til bestilling finner du her.  Merk bestillingen «Nesodden Sykkelklubb». Vi anbefaler dere å booke sykkel også dersom dere allerede vet at dere ikke skal ha med deres egen. Hotel Palma Beach blir fort fult så vi anbefaler dere å bestille rom så fort som mulig. Vi anbefaler dere å booke sykkel også dersom dere allerede vet at dere ikke skal ha med deres egen.

Vi planlegger også et møte for alle deltagere ca 4 uker før vi reiser til Mallorca neste år. Her vil løyper bli presentert, grupper bli diskutert og informasjonsbehov bli dekket.

Programmet for 2017 finner du her.  GPX filer for alle turene finner du her

Evt spørsmål/innspill kan dere sende oss på følgende mail:

James: eddytheyeti@me.com

Comments are closed.