I dag starter barnetreningen

  • By Erik Ramstad
  • 23 april, 2018
  • Kommentarer er skrudd av for I dag starter barnetreningen

Årets første barnetrening starter i dag

  • Hvor: Berger Stadion ved barnehagen
  • Når: mandag 23. april kl 18:00

Vi ønsker at alle foreldre møter sammen med barna på første trening for litt informasjon.

Er du ny og har lyst til å starte på sykling eller kanskje bare test ut hvordan det er på sykkeltrening? Da er det bare å møte opp, så skal vi ta deg i mot og finne riktig gruppe for deg.

Vi trenger alltid flere trenere / følgere / trøstere / kjedepåsettere – ta med sykkelen og bli med. Har ulyst til å bidra på noensomhelst måte – si i fra!

Ta også en kontroll av sykkelen. Av sikkerhetsgrunner må gir og bremser fungere – kjeder være smurt og sykkel i OK teknisk stand – bar-ends må være plugget. Ta med drikkeflaske (i flaskeholder). Hjelm er obligatorisk – sykkelhansker er lurt. Hvis sykkel utstyr ikke er tilfredsstillende kan ikke barnet være med å sykler – sikkerheten kommer i første rekke.

Hva er så opplegget i år?

Vi deler inne etter alder og ferdighet slik at alle skal føle mestring og ha utbytte av treningene. For de som ønsker det kan man også være med på «de voksnes» treninger på torsdager – moro på sti –  men det krever at man er ca 13 år og klarer å følge tempoet. Ta kontakt med trenerne hvis dette er ønskelig.

 Treningene vil være på mandager. I tillegg arrangeres det terrengkarusell, 2 ritt før sommerferien og 2 ritt etter. Datoer for dette er mandag

  • 28. mai
  • 18. juni
  • 27. august
  • 10. september

På disse dagene er det ikke treninger – mer info om dette kommer siden. Men det er forventet at dere som foreldre foresatte bidrar som funksjonærer på noen av karusellrittene.

 Vi bruker Spond

Vi kommer i år til å forsøke å bruke spond for påmelding til treninger og informasjon til dere. Spond er en app (eller eposter hvis man ikke har en smartelefon) som brukes av flere idrettgrupperinger på Nesodden og er nok for mange kjent. Dere vil motta separat beskjed/melding om dette. Det vil også kunne finnes informasjon på Facebook «Nesodden Sykkelklubb – Barn og unge» – litt mer sporadisk.

Si i fra til post@nesoddensykkel.no hvis du ikke lenger kommer til å delta på treninger eller ikke lenger ønsker å være medlem i klubben.

Categories: Ukategorisert

Comments are closed.